sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Lue se kahdesti


Kun kirjoitat tekstin, niin lue se itse kahdesti. Ensin yhden kerran, kun olet kirjoittanut sen ja mene sitten katsomaan joku hyvä elokuva, käy lenkillä tai surffaa netissä tai sitten voit tehdä nämä kaikki asiat. Tärkeintä on että saat hieman etäisyyttä tekstiin. Aivojen pitää nollaantua tekstin tekemisestä. Sitten luet tekstin toisen kerran ja toteat, että teksti on aivan täyttä scheissea ja että teksti olisi pitänyt lukea toisen kerran ennen sen julkistamista blogissa.

Näin tein eilen. Minun onnekseni typeryyksistään voi ottaa opiksi, tästä lähtien olen siis tarkempi ja kirjoitan tekstin kahteen kertaan ennen sen lähettämistä blogiin. Tai edes muuten vaan kirjoitan hieman paremmalla ajatuksella.

In my dreams.

Lisäksi:
Testaan kuinka ajastettu julkaiseminen toimii. Ennen en ole vaivautunut, mutta nyt on tämäkin hieno ominaisuus testattu. Vielä kun saisi lähetettyä linkin automaattisesti facebookkiin, niin elämä olisi aika helppoa. Ei tarvitsisi tehdä muuta kuin kirjoittaa. Tietysti joskus olisi myös mukava syödä, mutta siitä onneksi huolehtii valtio vielä tammikuun kuudenteen päivään saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti