torstai 6. lokakuuta 2011

Syyskuu


Syyskuu tuntui yhdeltä vuoden lyhyimmistä kuukausista. Luultavasti vain tammikuu on tänä vuonna kulunut yhtä nopeasti alta pois. Syyllisinä tähän ovat luultavasti kaksi viikkoa kestänyt kurssi Panssariprikaatissa ja uusien jääkäreiden saapuminen yksikköön. Koko kuukausi on ollut täynnä uutta ja ihmeellistä eikä ajankulkua ole tullut mietittyä samalla tavalla kuin muutamana aikaisempana kuukautena.

Vaikka syyskuussa on tapahtunut paljon asioita, niin moni asia on pysynyt ennallaan. Näinpä syyskuu tuntui myös varsin jämähtäneeltä kuukaudelta. Kustantajilta, joille lähetin kirjani nyt jo tosin hieman vanhentuneen käsikirjoitusversion, ei ole kuulunut pihaustakaan. Nyt on kuitenkin jo kaksi ja puoli kuukautta kulunut ja alan käymään jälleen kerran malttamattomaksi.

Kirjoittamiseni on vähentynyt menneen kuukauden aikana huomattavasti. Olen kirjoittanut huomattavasti vähemmän tänne blogiin ja kirjaa olen työstänyt pääasiassa editoimalla kauan sitten kirjoitettua tekstiä. Mihinkään uuteen työhön en ole päässyt kiinni vaikka sen mielelläni tekisinkin. Erityisesti Tolkienin Silmarillionin lukeminen on herättänyt jälleen uutta inspiraatiota ja kaipuuta kirjoittaa fantasiaa. Toisaalta, pitäisi saada vanha pois alta ennen kuin pystyy kunnolla uuteen keskittymään ja tämä asia taas on monella tapaa oman tahtoni ulottumattomissa.

Ilmakin alkaa jo kääntyä kunnolla syksyiseksi ja talvea enteileväksi. Ehkä jo kohta pääsen kaivamaan karvalakkini ja talvitakkini esiin kaapin perukoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti