torstai 14. toukokuuta 2015

Sisko III



Betula nana, osa 181

Mihail purki suojaloitsut Alyssan ympäriltä ja astui huoneen keskiosaan siskonsa jalkopäähän. Sitten Mihail sulki silmänsä ja tiivisti keskittymisensä. Nils ja Emily seisoivat huoneen oven puoleisella laidalla ja odottivat jännityksen vallitessa.

Sitten Mihail aukaisi silmät, jotka leiskuivat sinisenä taikavoimasta.

”Aloitetaan”, Mihail sanoi.

Emily tunsi heti kuinka Mihailin taikavoima virtasi huoneeseen. Aluksi tunteessa ei ollut mitään outoa, mutta pian Emily tajusi, että asiat olivat muuttuneet. Mihailin voimissa ei tuntunut olevan mitään rajaa. Taikavoimaa vian virtasi lisää ja lisää.

Emily alkoi tuntea ympärillään Mihailin taikavoimien aiheuttamaa painetta, joka koveni koko ajan. Pian hänen oli jo vaikeampi hengittää ja hikipisaroita alkoi kirvota. Lopulta Emily alkoi horjua taikavoiman paineen alla.

Mihail astui Emilyn luokse ja laski kätensä tämän olkapäälle.

”Anteeksi”, Mihail sanoi.

Paine Emilyn ympärillä helpotti välittömästi.

”Ajattelin, että kestät painetta”, Mihail sanoi.

”Kyllä minä kestän”, Emily sanoi.

Emily katsoi viereensä. Hänen vieressään Nils oli polvellaan ja hengitti raskaasti hikeä valuen.

”Helpompi on, jos suojaan teitä molempia” Mihail sanoi.

Mihail astui takaisin paikalleen Alyssan jalkojen eteen.

Loitsiminen alkoi. Mihail alkoi puhua sanoja, joita Emily ei ymmärtänyt. Hän näki kuitenkin hohtavan kuvion, joka muodostui Alyssan ympärille. Kuviossa oli sekä viivaa, että tekstiä. Uloimpana oli ympyrä. Ympyrän sisällä oli tekstiä ja monimutkainen viivakuvio, jossa oli ympyröitä ja lävistäjiä.

Mihailin ääni ja kuvion hehku voimistuivat jatkuvasti.

Emily saattoi tuntea sen taikavoiman, joka kivilattiassa olevassa kuviossa oli. Pelkkä kuviossa oleva taikavoima oli isompi kuin mitä hänellä oli puunkirouksen kanssa itsellään. Hän katsoi Mihailia, joka ei näyttänyt olevan hetkahtanutkaan loitsimisesta. Näinkö paljon mustaan kaapuun pukeutunut mies oli antanut Mihailille voimaa?

Mihailin ääni kasvoi lähes huudoksi asti ja kuvion hehku kirkastui häikäisevälle tasolle asti.

Sitten Mihailin taikasanat loppuivat ja kuvio ampaisi paksuna vanana kohti kattoa. Kuvio ei osunut kattoon, vaan kerääntyi kirkkaaksi palloksi ilmaan Alyssan yläpuolelle ja imeytyi sitten Alyssaan.

Alyssa oli jälleen elossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti