torstai 19. heinäkuuta 2012

Rehtorin valta


Betula nana, osa 42

Demonin ja mustaan kaapuun pukeutuneen miehen välinen taistelu käytiin valtaisilla voimilla. Pian koko kortteli näytti rauniokasalta. Tantereelta nouseva savu ja pölypatsas oli jo toista kilometriä korkea ja näkyi varmasti kauas yliopiston alueen ulkopuolelle saakka. Mihail pelkäsi myös, että sortuneiden talojen sisälle oli jäänyt runsaasti ihmisiä.

”Mittz, tiedätkö kuinka paljon näissä taloissa asuu ihmisiä?” Mihail kysyi.

”Ei näissä taloissa kovinkaan paljoa asu. Suurin osa taloista on tyhjillään”, Mittz vastasi.

”Kuinka nämä talot muka tyhjillään ovat?” Emily ihmetteli.

”Rehtori on tyhjennyttänyt nämä talot tarkoituksella. En tiedä miksi, mutta tyhjillään ne ovat”, Vihtori sanoi heikolla äänellä. Victoria oli antanut Vihtorille rohtoa, joka oli parantanut hänen oloaan huomattavasti.

Kaikki katsoivat Vihtoria ihmetellen, mutta lisäkysymyksille ei enää ollut aikaa, sillä taistelun pauhu alkoi lähestyä. Hetken kuluttua demoni ja mustaan kaapuun pukeutunut mies pysähtyivät aivan heidän eteensä. Taisteluun oli tullut mietintätauko.

Demoni oli saanut useita vertavuotavia viiltohaavoja, mutta mustaan kaapuun pukeutunut mies oli edelleen koskematon. Tämä pelotti Mihailia ja Vihtoria. Mustaan kaapuun puettu mies joutui taistelemaan nyt paljon suuremmalla voimalla kuin heitä vastaan ja silti hänessä ei ollut naarmuakaan. Oliko miehen voimissa mitään rajaa?

”Olet kovempi pala kuin olisin uskonut. Mutta kuten huomaat, et ole saanut aikaan naarmuakaan. Sinä sen sijaan olet haavoittunut jo monesta kohtaa. Joko olisi aika luovuttaa?” Mustaan kaapuun pukeutunut mies puhui demonille.

”Jos luulet, että voit tänään pakottaa minut luovuttamaan itseni sinulle, niin olet paljon lyhytnäköisempi kuin olisin koskaan uskonut”, demoni vastasi mustaan kaapuun pukeutuneelle miehelle ja nyökkäsi taivasta kohden lisäten: ”Saamme pian lisää seuraa.”

Kaikki kääntyivät katsomaan taivaalle. Sinistä taivasta vasten erottui suuren siivillä lentävän olennon varjo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti