sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Elämä on perseestä :)
Ota kädestä kiinni -tapahtumasta on nyt kulunut hieman reilu kuukausi. Tuolloin lupasin tehdä puheenvuorostani tekstiversion. Nyt tuo teksti on valmis ja se löytyy täältä: Elämä on perseestä :) -ekirja. Käy lukemassa ja lataa ekirja omalle tietokoneellesi. Olen parhaani mukaan pyrkinyt tekemään tekstistä sellaisen, että se olisi luettavissa tietokoneella ja tabletilla.

Kuten itse ekirjan toisella sivulla on mainittu, tekstiä saa vapaasti jakaa kenelle vain sitä haluaa jakaa. Kannustankin lähettämään tekstiä kaikille niille, joilla voisi olla kiinnostusta aiheeseen tai omakohtaista kokemusta. Sitä varten olen ekirjan tehnyt. Itselleni olen jo lähes kaiken mahdolliset tekstistä saanut irti sitä kirjoittaessani. Nyt onkin vuorossa se, mitä teksti voi antaa muille.

Tekstin olen kirjoittanut pääosin omasta näkökulmastani. Tarkoituksenani on kertoa siitä, mitä masennus ja asperger ovat itselleni olleet ja ovat edelleenkin jokaisena päivänä. En ole halunnut lähteä tekemään minkäänlaisia yleistyksiä, sillä nämä asiat jokainen kokee omalla tavallaan.

Ekirjasta itsestään löytyy alustus, joten en tässä alusta tämän enempää. Toivotan antoisia lukuhetkiä ja runsaina herääviä ajatuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti