sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Lisää Juhani Reaperia


Kirjoitin Instagramiin tekemästäni sarjakuvasta Juhani Reaperista viime joulukuussa tekstissä Juhani Reaper. Sarjakuvat löytyvät siis edelleen Instagramista tililtä @juhanireaper ja tarinan kehittymistä voi seurata sieltä samaan tapaan kuin aiemminkin. Minulla on kuitenkin tullut uusia ajatuksia sarjakuvaan suhteen, joten ajattelin kirjoittaa hieman niistä.

Uusin Juhani Reaper -ruutu.

En vieläkään ole varma kuinka paljon ja kuinka aktiivisesti haluan tehdä sarjakuvaa. Haluan kuitenkin sen verran kokeilla sarjakuvan tekemistä, että päätin jatkaa noiden Juhani Reaper -ruutujen tekemistä ainakin sataan ruutuun saakka. Tällä hetkellä olen julkaissut 57 ruutua, eli vielä 43 ruutua olisi piirrettävänä. Siinä vaiheessa, kun sata ruutua on täynnä, minun on tarkoitus pohtia asiaa uudelleen, kun tekemiseen on saanut hieman tuntumaa.


Jos tuossa vaiheessa päätän jatkaa sarjakuvan parissa, on ensimmäisenä edessä noiden jo julkaistujen ruutujen uudelleen piirtäminen. Pidän näitä ensimmäistä sataa ruutua enemmänkin testausympäristönä ja sarjana luonnoksia. Minähän piirrän noita ruutuja luonnoskirjaan ja otan vain sen sivulla olevasta piirroksesta kuvan, jonka lisään Instagramiin. Olen siis pitänyt sarjakuvan teon itselleni hyvin malalla kynnyksellä. Katsotaan siis, mihin tämä projekti johtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti