tiistai 23. marraskuuta 2021

700.

Yksi määrällinen rajapyykki tuli jälleen vastaan tässä blogissa, sillä tämä kirjoitus on 700. täällä julkaistu teksti. Edellinen sadan raja meni rikki viime vuoden tammikuussa. Siitä voikin miettiä, että maailma on muuttunut vajaassa kahdessa vuodessa melko paljon. Nyt en kuitenkaan pohdi sitä, vaan enemmän sitä, miten on vaikeaa löytää arjen keskeltä aikaa kirjoittamiselle.

On siis vaikeaa löytää aikaa kirjoittamiselle. Tähän liittyy erityisesti se, että aloitin tämän vuoden syksynä uudet opinnot. Siihenkin liittyen on koko syksyn ajan ollut tarkoitus kirjoittaa tekstiä blogiin, jossa kerron uusien opintojen alkamisesta ja uuteen kaupunkiin sopeutumisesta. Jotenkin on kuitenkin ollut hyvin vaikeaa löytää aikaa sen kirjoittamiseen.

Kantikaskulmainen 700 numero keltaisella värillä

 

Opintojen lisäksi teen osa-aikaisesti töitä, koska minulla ei ole enää opintotukikuukausia jäljellä. Sen lisäksi pitää tietysti pyörittää muuten arkea sekä pitää omasta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista huolta. Niinpä onkin ollut aika vaikeaan löytää aikaa millekään ylimääräiselle, tai prioriteettilistalla yhtään alkupäätä alempana olevalle, asialle. Edes lyhyelle tai yksinkertaiselle blogikirjoitukselle.

Tosin ehkä tuon opiskelujen aloituksen kohdalla olen halunnut kirjoittaa asiasta pidemmin yhdellä kertaa, joten se siitä lyhyestä ja yksinkertaisesta tekstistä. Ehkä sen kohdalla olisi ollut järkevämpää kirjoittaa useampi hieman eri aiheista oleva teksti ja julkaista niitä pitkin syksyä. Ehkä yritän sitä seuraavaksi. Syksy on tosin kääntynyt jo talven puolelle, ainakin täällä pohjoisen suunnassa, missä nykyään asun. Ehkä sitten joululomalla…

Tällaisella yksinkertaisella tekstillä siis juhlistan 700. blogitekstiä. Tämän vuoden elokuussa tuli myös 10 vuotta täyteen tätä blogia, joten sekin on hyvä mainita, vaikka tekstiä aiheesta ei tullut kirjoitettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti