lauantai 6. elokuuta 2011

Nimeni on Jyrkkänen, Magnus Jyrkkänen

Ja ennen kuin kukaan sanoo mistä tämän tekstin otsikko on apinoitu, niin sanon sen itse. Se on apinoitu James Bondista. Hienoa. Kiitos.

Nimeni on siis Magnus Jyrkkänen. Olen kirjoittaja ja siksi juuri perustinkin tämän blogin. Ammatikseni sitä ei voi omasta mielestäni vielä sanoa, koska se ei (ainakaan vielä) tuo minulle minkäänlaista elantoa. Ehkä asia on joku päivä toisin.

Perustin tämän blogin pääasiassa testikentäksi itseäni varten, eräänlaiseksi hiekkalaatikoksi, jossa kokeilen erilaisia tekstejä ja niiden toimivuutta. Blogin nimeksikin meinasin aluksi laittaa muodikkaasti iHiekkalaatikon. Onneksi tulin kuitenkin järkiini. Sisältöä tulen luultavastikin tuottamaan vaihtelevasti fiiliksen mukaan, toivon mukaan kuitenkin edes jokseenkin tasaisesti ja pitkäjänteisesti. Vasta aika kuitenkin näyttää totuuden tässäkin asiassa.

Miksi sitten tein erillisen blogin? Onhan minulla jo Facebook, Google+ ja useita muita sosiaalisen median tunnuksia, miksi vielä erillinen blogi näiden rinnalle. Ehkä siksi, että haluan tehdä pesäeron näiden välille. Syynä on myös edellä mainitsemani hiekkalaatikkomaisuus.

Blogin tulevasta sisällöstä sen verran, että minulla ei vielä ole kovinkaan tarkkaa käsitystä siitä, millaista sisältöä tulen kirjoittamaan tähän blogiin. Luulen, että keskityn pääasiassa kirjoittamiseen ja sen lieveilmiöihin. Saatan kuitenkin kirjoittaa myös jostain aivan muusta yleisesti elämään liittyvästä seikasta, josta vain haluan kirjoittaa. Saatan myös (enemmän ja vähemmän) asiasisältöisen tekstin lisäksi kirjoittaa silkkaa proosaa ja ehkä jonakin päivänä jonkun runonkin (toivottavasti en).

Tervetuloa viettämään antoisia lukuhetkiä blogini parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti