keskiviikko 16. elokuuta 2017

Joitain ihan muuta



Olen nyt viime aikoina kirjoittanut muutamia lyhyehköjä bloggauksia, joiden ainoana tunnisteena on ollut jotain ihan muuta. Tuo on muuten ehkä laiskoin mahdollinen tunniste, jota tekstissä voisin käyttää. Syy tuon tunnisteen käyttöön on se, etten ole keksinyt parempaakaan, jonka alle voisin kyseisiä varin satunnaisia tekstejä laittaa. Tekstit kun eivät liity oikeastaan millään tavalla kirjoittamiseen tai mihinkään muuhun tässä blogissa normaalisti käsittelemääni aiheeseen. Ne ovat vain irrallisia tekstejä, jotka olen vain halunnut kirjoittaa ja julkaista pois.

Miksi sitten kirjoitan ja julkaisen niitä, jos ne ovat niin muusta irrallisia? Suurin syy on se, että haluan kirjoittaa. Haluan kirjoittaa, mutta tuo halu ei oikein ole viime aikoina löytänyt kohdettaan. Puran kirjoittamisvimmaani siis lyhyisiin ja melko merkityksettömiinkin teksteihin, jotta saisin kirjoittamiseen rutiinia. Ei kaiken kirjoittamisen tarvitsekaan olla erityisen merkityksellistä. Tärkeintä on kirjoittaa.

Toisaalta monet tekstien aiheista ovat sellaisia, että ne ovat saaneet minut ajattelemaan ja olen halunnut jakaa noita ajatuksia. Osa teksteistä on hyvinkin lyhyitä, kun olen halunnut jakaa vain hyvin kiteytetyn ydinajatuksen. Osassa taas saatan käsitellä asiaa pidemmältikin.

Joka tapauksessa tulen näitä tekstejä kirjoittamaan myös jatkossa, mutta yritän ehkä hieman suuremmalla innolla keksiä niihin jonkin sopivamman tunnisteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti