lauantai 8. joulukuuta 2018

Juhani Reaperin jatkosuunnitelmia


Juhani Reaper on saavuttanut ensimmäisen tavoitteensa ja sata ensimmäistä luonnosruutua löytyvät nyt Instagramista. Noiden luonnosruutujen piirtäminen tuntui sen verran mukavalta, että haluan jatkaa sarjakuvan tekemistä. Tällä kertaa aion piirtää ruudut tabletilla ja näin saada aikaan, ainakin toivon mukaan, korkealaatuisempaa sarjakuvaa.

Aloitan tabletilla ruutujen piirtämisen sillä, että piirrän uudelleen kaikki jo piirtämäni ruudut. Joukossa saattaa olla myös uusia ruutuja, kuten tämän viikon tiistaina julkaisemani ensimmäinen uusi sarjakuva. Pääosin tarkoituksena on kuitenkin piirtää luonnosruudut uudestaan. Uutta sarjakuvaa kannattaa odottaa näin alkuun kerran viikossa, mutta ehtiessäni saatan piirtää ja julkaista myös nopeammassa tahdissa.

Ensimmäinen tabletilla piirretty Juhani Reaper -sarjakuva.

Koska aion jatkaa sarjakuvan tekoa, päätin myös tehdä sitä varten uusia sosiaalisen median tilejä. Jatkossa Juhani Reaperia voi seurata myös Facebookissa ja Twitterissä. Pääpaino tulee kuitenkin olemaan jatkossakin Instagramissa ja siellä myös sarjakuvat tulevat ilmestymään. Kaikki tilit löydät tästä alta:

Instagram: @juhanireaper
Facebook: @juhanireaper
Twitter: @juhanireaper

Katsotaan mihin saakka Juhanin tie vie!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti