sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Otsikko, joka viittaa kesään, kirjoittamiseen tai muuten elämäänTai kaikkiin samaan aikaan.

Jaa. Joo.

Onpahan taas tullut kirjoiteltua. Tai siis nimenomaan ei ole tullut.

Betula nana on toki kulkenut eteenpäin omalla tahdillaan ja sitä olen myös kirjoittanut aina torstaisin illalla ennen nukkumaanmenoa. Muuten kirjoittamisen suhteen on ollut hyvin ailahtelevaa. Tällä hetkellä ”työn alla” oleva suurempi projektini on ollut avattuna viimeksi toukokuun puolivälissä. Tähän projektiin liittyvä pienempi projekti on kuitenkin edennyt enemmän ja joillakin viikoilla jopa nopeasti. Kuitenkin, yleensä ei juuri ollenkaan. Täällä blogissa en ole viimeisen parin kuukauden aikana julkaissut hirveästi muuta kuin Betula nanaa, sanahaasteita ja kerran kuussa tekstin, jossa harmittelen sitä, että en ole taaskaan kirjoittanut (kuten nyt).

Mistä sitten on kiikastanut? Suurin vika on luultavasti ihan itsessäni, kun en ota itseäni niskasta kiinni ja kirjoita, vaikka tiedän hyvin, että sitä tarvitsen. Toinen suuri tekijä on se, että olen viimeisen kuukauden aikana nukkunut arkiöinä aivan liian vähän. Olen iltavirkku, mutta toimin huonosti väsyneenä. Näinpä aamuviiden herätys ei tuota minulle juuri muuta kuin harmia kasvavan univelan muodossa.

Miksi sitten en mene aikaisemmin nukkumaan? Se on hieman samanlainen kysymys kuin miksi en ole kirjoittanut enemmän. Siksi, koska en mene aikaisin nukkumaan. Siksi, koska en ole kirjoittanut. Se on sääntö, jonka poikkeukset vahvistavat.

Jossain määrin muutosta, ainakin univajeeseen, on tulossa pian, sillä työsopimustani on jäljellä vain tämä kuun loppuun. Puolentoista viikon päästä voin sitten nukkua lähes niin paljon kuin haluan. Sitten pitäisi olla aikaa kirjoittamiselle, lukemiselle ja paljolle muulle mitä olen ajatellut tekeväni kesän aikana.

Niin. Saa nähdä. Siitä olen kuitenkin varma, että itselleni 22v syntymäpäivälahjaksi hankkimani Nintendo 3DS ja Pokémon White Version saavat tähän mennessä kovimmat pelitunnit elokuun aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti