tiistai 9. tammikuuta 2018

Neljä suosikkia: joulukuu 2017



Vuosi on vaihtunut ja on aika katsoa vuoden 2017 viimeiset kuukauden suosikit eli vuorossa on suosikkiasiani joulukuulta. Ajattelin jatkaa edelliseltä kuulta myös neljän suosikin ulkopuolelle jääneiden asioiden listaamista ja ne löytyvät taas aivan tekstin lopusta. Sen pidemmittä selityksittä joulukuun suosikkini ovat: elokuva Star Wars: Episode VII – Last Jedi, kellon ja aktiivisuusrannekkeen yhdistelmä Nokia Steel HR, Malachi Ray Rempenin Itchy Feet -nettisarjakuva ja siitä tekemä korttipeli sekä Lego-säilytyslaatikko.

Star Wars: Episode VII – Last Jedi -elokuvajuliste.

Star Wars saaga sai joulukuussa taas kerran uuden osan, kun Star Wars: Episode VII – Last Jedi saapui elokuvateattereihin. Elokuva on Rian Johnsonin ohjaama ja studio on mitä ilmeisimmin ollut tyytyväinen hänen työhönsä, sillä jo ennen elokuvan ensi-iltaa julkistettiin tämän ohjaavan kolme Star Wars -universumiin sijoittuvaa elokuvaa lisää. Omasta mielestäni Last Jedi oli mainio elokuva ja selvästi parempi kuin edeltäjänsä Force Awakens. Last Jedi oli kuitenkin ehkä vähiten Star Wars kuin mikään aikaisemmista elokuvista. Elokuvassa nähdyt uudet olennot porgit ja vulptexit ansaitsevat myös oman mainintansa.

Nokia Steel HR -kello ranteessani.

Ehdin jo pidemmän aikaa pohtia sekä kellon että aktiivisuusrannekkeen hankkimista, kun sainkin tyttöystävältäni tänä jouluna joululahjaksi Nokian valmistaman Steel HR -kellon, jossa yhdistyvät tyylikkäästi kello ja aktiivisuusranneke. Ainakin toistaiseksi olen ollut laitteeseen erittäin tyytyväinen ja hieman se on jo innostanut liikkumaan enemmän, mikä varmaan oli lahjan antajalla toiveissa. Kellon näyttö toimii varsin hyvin sekä valossa että pimeässä, kirkasta auringonpaistetta en tosin ole päässyt vielä testaamaan. Laitteen akunkesto vaikuttaa myös varsin hyvältä ja lataaminen tapahtuu nopeasti.

Itchy Feet: The Travel Game.

Tutustuin Malachi Ray Rempenin sarjakuvaan Itchy Feetiin ensimmäisen kerran, kun tyttöystäväni Kickstarterissa tukema sarjakuvaan perustuva korttipeli saapui postissa. Lyhyttä ja näppärää korttipeliä kokeiltuani päätin tutkia, minkälainen sarjakuva pelin takana on ja yllätyin positiivisesti. Yksinkertaisen oloisesti piirretty sarjakuva on hauska ja opettavainen. Jos maailmanmatkaaminen ja kielten opiskelu kiinnostavat, niin sarjakuvaan kannattaa ehdottomasti tutustua. Sarjakuvaa voi lukea osoitteessa: http://www.itchyfeetcomic.com/.

Se on iso legopalikka!

Toisena joululahjana joulukuun suosikkien listalle pääsee Lego-säilytyslaatikko, jonka sain joululahjaksi vanhemmiltani. Miksi se on suosikeissani? Koska se on valtava legopalikka.

Tyttöystävälleni piirtämäni porg (siltä varalta, että jos joku lukija ei vielä tiedä miltä nämä suloiset otukset näyttävät).

Joulukuun neljän suosikin joukkoon eivät mahtuneet seuraavat asiat: lautapeli 7 Wonders Duel, akryylimaaleilla maalaaminen, Susannah Shawin kirja Stop Motion: Craft Skills for Model Animation (josta kirjoitin jo oman tekstin tänne blogiin) ja klassisen musiikin kuunteleminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti