sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Pois tekemättömyyden kierteestä


Mitään tekemättömyys on petollinen ansa, johon kerran astuttuaan huomaa taistelevansa loppumatonta suota vastaan. Ainut keino päästä tuosta suosta ylös on ottaa itseään niskasta kiinni ja ryhtyä tekemään asioita. Ensin pieniä asioita ja sitten suurempia, vähän kerrassaan tekeminen palaa takaisin.


Tänä viikonloppuna tein pieniä asioita, jotka olen aikaisemmin siirtänyt syrjään. Viritin kitaran, joka ei ole ollut vireessä oman muistini mukaan tänä vuonna ollenkaan. Aloitin valmistautumisen ensi vuoteen ja paluuseen fysiikan opiskeluun aloittamalla totuttelun englanninkielisen fysikaalisen tekstin lukemiseen. Kirjoitin vastauksia viesteihin, jotka ovat roikkuneet vastaamattomina liian kauan aikaa.

Tartuin myös pitkästä aikaa kameraan ja kävin räpsimässä kuvia ilman sen suurempaa ajatusta. Kuviinkaan ei tullut sen suurempaa ajatusta. Enemmänkin kuvia olisi voinut ottaa, mutta valmistautumiseni oli huono (ulkona on kylmempi kuin uskoin). Valokuvaaminen ei ehkä ole se aivan omin tapa tuottaa kuvaa, mutta haluan silti nähdä omilla silmillä mitä olen tehnyt. Ensiviikonloppuna voisi siis kokeilla taas maalaamista pitkän tauon jälkeen.

PS. Green Day - Peacemaker

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti